Young Living Oliën

Young Living het bedrijf

Young Living bestaat al meer dan 20 jaar en heeft als enige essentiële olieleverancier
haar eigen boerderijen (7 stuks en 1 in de maak in Canada) welke overal ter wereld zijn te vinden. De reden dat de oliën van Young Living duurder zijn dan in de winkel is, omdat Young Living echt pure en van goede kwaliteit essentiële oliën verkoopt. Kwaliteit & puurheid is wat bij Young Living bovenaan staat. Alles wordt tot in de puntjes gecontroleerd en verzorgd, er worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt bij de verbouwing van de planten en de gewassen zijn niet genetisch gemanipuleerd.

Één van de dingen waarin YL zich onderscheid is het SEED to SEAL proces. SEED to SEAL wil ook zeggen: onkruid wordt manueel verwijderd, er worden geen pesticiden gebruikt, geen chemicaliën en geen onkruidbestrijders. De planten worden geoogst op hun piekmoment, dan ondergaan ze een uitgebreid testproces, daarna gaan ze van de boerderij rechtstreeks naar de gebruiker. SEED to SEAL is geen slogan, het is een belofte, je komt er meer over te weten op SEEDTOSEAL.COM.

Waar begin je?

Er zijn diverse manieren om te beginnen met het gebruik van essentiële oliën. De beste manier is om de Premium Starterkit aan te schaffen. Deze Starterskit is goedkoper dan dat je de oliën los zou kopen. Je hebt direct 12 fantastische oliën en een diffuser  in huis om bij heel veel klachten en issues in te zetten. Sommige zeggen: “Ik ga ze toch niet allemaal gebruiken?” Nou echt wel! Als je eenmaal ervaren hebt wat de oliën voor je doen, dan wil je niet meer zonder en zul je alle oliën wel een keer gaan gebruiken, omdat ze te gebruiken zijn voor de
meest voorkomende klachten in ons dagelijks leven.

Heel belangrijk is het dat je bij aanschaf van de Premium Starterskit persoonlijke begeleiding krijgt en je hebt toegang tot onze speciale Facebookgroep. We zullen je ten alle tijden helpen bij het gebruik van de oliën en dat is zeker in het begin erg prettig, zodat je het niet zelf hoeft uit te zoeken.

Losse oliën bestellen?

Je wilt geen Premium Starterkit om welke reden dan ook? Je kunt ook een losse olie meebestellen. Ik bestel 1x per maand. Je kunt een losse olie meebestellen met mijn 24% korting en we delen de verzendkosten,  altijd fijn die voordelen!

Je kunt mij berichten als je geen idee hebt welke olie je nodig hebt, ik help je er graag bij. Ik stel overigens geen diagnose, ik ben geen arts en als je medicatie gebruikt is het belangrijk om het in overleg met je dokter te gebruiken.

Wil je meer weten over de Premium Starterkit, klik dan hier.