Welke oliën zitten er in de premium starterskit?

Frankincense is o.a. te gebruiken bij: ongerustheid, zwellingen, wratten, stress, schaafwondjes, striae, rimpels en pigmentvlekken, ademhalingsproblemen.

De olie Lavender is o.a. te gebruiken voor/bij: ontspanning, het verlichten van stress, stimulans voor het uithoudingsvermogen, energie, bij snijwonden, kneuzingen en huidirritaties, slaapproblemen, bacteriën, verbranding door zonnen.

Peppermint is een zoete, zeer intensieve essentiële olie die heel goed te gebruiken
is bij problemen rond de spijsvertering en de luchtwegen. Kan helpen om concentratie en mentale scherpte te verbeteren, bij verkoudheid, koorts, hoofdpijn, constipatie, maagzuur, buikkrampen, stijfheid en lusteloosheid.


Lemon
is een single olie, dat wil zeggen dat er maar één olie in zit. Het heeft reinigende en zuiverende eigenschappen. Kan gebruikt worden bij een opgeblazen gevoel, futloosheid, onrust, broze nagels en broos haar, infecties, zweertjes in de mond, insectenbeten, hoesten, eeltknobbels.

Stress Away olie is een blend, dat wil zeggen dat er meerdere oliën in zitten. Deze olieblend bevat Copaiba, Lavender, Cedarwood, Ocotea, Lime en Vanille. Stress Away is een heel veelzijdige olie en doet zijn naam zeker eer aan. Hij neemt gevoelens van stress weg! Dus heel goed in te zetten bij stress, angsten, paniek, mentale vermoeidheid etc. Het is een heerlijke rustgevende blend. En wordt ook vaak gebruikt om beter te kunnen slapen en deze olie wordt vaak gebruikt als parfum.

De olie RC is een zeer sterke blend met name gericht op het ademhalingssysteem. Het ondersteunt een gezonde longwerking en door zijn samenstelling is deze blend zeer geschikt om ondersteuning te bieden bij diverse ongemakken aan de luchtwegen. Ook heeft RC een verlichtende werking bij allergieën. Het heeft een sterk antivirale werking en gaat de strijd aan tegen infecties en ontstekingen.


PanAway
olie is een blend van Peppermint, Wintergreen, Helichrysum en Clove. PanAway is een olie die is in te zetten bij o.a. hoofdpijn, spierpijn, groeipijn, verstuiking, reumatische pijn, blessures, ontstekingen in spieren en banden, pijn aan botten en gewrichten.

Thieves olie is een blend, dat wil zeggen dat er meerdere oliën in zitten, namelijk
Clove, Lemon, Cinnamon Bark, Rosemary, Eucalyptus. Thieves is een blend die veelal ingezet wordt om zijn reinigende en zuiverende eigenschappen en om het feit dat hij het immuunsysteem bevordert. Deze oliemix kan o.a. ingezet worden bij griep, koorts, verkoudheid, tandpijn, virussen, infecties, keelpijn, koortsblaasjes.

Copaiba is een krachtige en veelzijdige olie. Deze olie heeft de speciale eigenschap de
werking van andere oliën te versterken. De Copaiba olie heeft dezelfde pijnbestrijdende kenmerken als CBD-olie of Canabisolie, maar in een hogere concentratie. Dus een perfect alternatief hiervoor. De olie Copaiba heeft van zichzelf ook een ontstekingsremmende werking, zowel intern als extern. Zo werkt het bij ademhalingsproblemen als bronchitis, bij huidproblemen als acné of psoriasis, maar ook bijvoorbeeld bij reumatische pijnen of blaasontsteking.


DiGize
is een olie die speciaal is samengesteld om het spijsverteringsstelsel te ondersteunen.
Bij een opgeblazen gevoel, brandend maagzuur, opgezette darmen, prikkelbare darmsyndroom, diverticulitus, koliek en andere darmproblemen werkt de DiGize ondersteunend. Ook andere problemen zoals Candida kan de DiGize aanpakken. En het helpt parasieten die zich hebben gevestigd in het spijsverteringsstelsel aan te pakken.

Purification olie is een blend, dat wil zeggen dat er meerdere oliën in zitten:
Lemongrass, Tea Tree, Rosemary, Myrtle, Lavandin en Citronella. De olie Purification is o.a. te gebruiken voor/bij: het neutraliseren van geuren, insectenbeten, kleine snij- en schaafwonden, wondjes, ondersteuning bij de bloedsomloop, ondersteuning voor gezonde pezen en gewrichten, ondersteuning van het immuunsysteem, infecties, acne, zere keel, vieze luchtjes in huis.

BONUS OLIE! 

Orange+ krijg je er tegenwoordig als BONUS bij. Dit is een PLUS olie en dat wil zeggen dat de olie officieel goedgekeurd is om in te nemen. In Amerika is het erg van belang dat dit op het flesje staat. Orange heeft een upliftende werking, je wordt er vrolijk van en het geeft
je energie en een fris gevoel.

Overige producten in deze starterkit:

  • Sample Sachet Business Cards
  • 10 lege mini sample flesjes
  • Nederlandse Product Gids
  • 1 x AromaGlide Roller Fitment( hiermee kun je de bovenkant van een flesje vervangen voor een roller)
  • 2 x NingXia Red singles (60ml)

Wil je bestellen?

Premium Starterskit met Dewdrop diffuser is kost 171,52 euro (inclusief 24% korting). Deze starterkit wordt voor de helft van de waarde aangeboden. Als je de items uit deze kit los zou kopen, kost dat rond de 300 euro. Voor dit bedrag heb je een hele mooie set van 12 oliën en een goede diffuser! De Dewdrop diffuser los kopen is namelijk al 74,05 euro.

Er bestaan ook andere Starterkits met de Aria Diffuser, Thieves schoonmaaklijn of Ningxia Red Starterskit. Wil je deze? Geef dit aan in de opmerkingen.

Bestel hier Premium Starterkit met Dewdrop Diffuser.

Bestel hier de Premium Starterkit met Aria Diffuser 

Losse olie bestellen?

Neem contact met me op via info@yogastudionaomi.nl.