Wat zijn etherische oliën?

Je kunt essentiële oliën zien als de levensenergie van planten. Het zijn aromatische vloeistoffen die in vele struiken, bloemen, bomen, wortels en zaden zitten. Ze ondersteunen de gezondheid van de hersenen en een gezond gewicht. Ze worden uitgebreid gebruikt voor emotionele en spirituele ondersteuning.

Essentiële oliën worden doorgaans gewonnen door een stoom-destillatieproces of door middel van compressie, waardoor ze 100 tot 10.000 keer geconcentreerder zijn dan de oorspronkelijke plant.

Lees hier wat is inbegrepen in de Premium Starterkit.

Wat is het effect van etherische oliën?

De chemische structuur van de essentiële oliën kan snel door de celmembranen heen dringen, bloed en weefsel passeren en de cellulaire functie verbeteren. De ongelooflijke levenskracht in de oliën kan zo dus binnen 22 seconden de hersenen bereiken, binnen 2 minuten zitten ze in de bloedstroom en binnen 20 minuten heeft elke cel in het lichaam de essentiële olie opgenomen.

Er zijn drie manieren om de olie in je lichaam te krijgen:

  1. Plaatselijk, via de huid.
  2. Inname puur, of via voedsel
  3. Diffusen of rechtstreeks inademen; dit kan de meest effectieve methode zijn omdat het niet via de spijsvertering moet.

Tests hebben aangetoond dat essentiële oliën  je hart, je lever en schildklier in 3 seconden bereiken als je ze inademt. Je vind ze in je bloedsomloop na 26 seconden als je ze smeert. In een gezond lichaam verlaten de essentiële oliën na 3 tot 6 uur je systeem weer.

Lees hier meer over de Do’s and Don’ts.

 

Waar start je?

Er zijn verschillende manieren om essentiële oliën te gebruiken. De beste manier is om de Premium Starter Kit te kopen. Deze starterkit is goedkoper dan het apart kopen van de oliën. Je hebt meteen 12 fantastische oliën en een diffuser om te gebruiken voor veel klachten en problemen. 

Sommigen zeggen: “Ik ga ze niet allemaal gebruiken?” Als je eenmaal hebt ervaren wat de oliën voor je doen, wil je niet meer zonder, omdat ze kunnen worden gebruikt voor de meest voorkomende klachten in ons dagelijks leven. 

Het is erg belangrijk dat u persoonlijke begeleiding krijgt bij het kopen van de Premium Starterskit. Ik zal je altijd helpen met het gebruik van de oliën, zodat je het niet zelf hoeft uit te zoeken.

Ontdek hier wat is inbegrepen in de Premium Starterkit.