Hieronder vind je mijn favoriete producten of diensten die ik gebruik.

 

Manduka is een van mijn favoriete yogakleding merken, ze hebben ontzettend goede yogamatten en meer. Met de code DIVINEYOGA ontvang je 10% korting op je bestelling bij Manduka. 

Klik hier voor de website.

iTOVi Bodyscan

De iTOVi is een klein, handig apparaat dat uw lichaam meet en er vervolgens een rapport met etherische oliën aan koppelt. Op die manier is het heel gemakkelijk om te ontdekken welke oliën je lichaam en / of geest nodig hebben om meer in balans te komen. Koop de iTOVi-scan voor jezelf en/of uw gezin. Bestel hier je eigen iTOVi-scanapparaat.

Vivo Life Vegan Proteine poeder en vitamines 

Ontvang 10% korting op uw eerste bestelling. Ik raad Madagascan Vanilla, Salted Maca Caramel en Acai & Blueberry aan! 

Thrive Living Multinutrient in Pineapple & Baobab-smaak is ook geweldig! Alle vitamine die je op een dag nodig hebt. Je hebt slechts 1 lepel van dit poeder nodig en meng het in een glas water voor je dagelijkse vitamines. Deze smaak is echt heerlijk! 

Bestel met 10% korting via deze verwijzingslink hier.

  

Ik gebruik Momoyoga voor het beheren van mijn studio en het is een eenvoudig te gebruiken klassen- en ledenbeheer voor yogadocenten en yogastudio’s.

Als je Momoyoga wilt proberen, vind je hier mijn verwijzingslink. Je krijgt een gratis proefperiode van 1 of 2 maanden.

 

ActiveCampaign

Voor e-mailmarketing gebruik ik graag ActiveCampaign. Ik vind het een heel eenvoudig systeem om te gebruiken, met veel opties, geweldige ondersteuning en veel tips over het gebruik van e-mailmarketing.    

Als je ActiveCampaign wilt starten of uitproberen, vindt je hier mijn verwijzingslink.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over mij

Mijn naam is Naomi, ik help mensen dichterbij te komen tussen waar ze zijn en waar ze willen zijn