boek een shadow work sessie 

integreer herinneringen van het verleden, emoties en overtuigingen en ontdek verborgen talenten!

Kom dichterbij tussen waar je bent en waar je wilt zijn

Boek een 1-op-1 sessie

Als je hulp nodig hebt bij het integreren van je herinneringen, gevoelens en overtuigingen uit het verleden, zodat je in je kracht komt staan en vrij bent van emotionele triggers en overtuigingen?

Boek dan een Online Shadow Work sessie bij mij.

Boek mijn 2 maanden-Pakket

Dit pakket bevat één-op-één sessies eens per 2 weken gedurende twee maanden.

Boek dit online 2 maanden pakket.

 Wat kun je verwachten tijdens een sessie? 
Tijdens een sessie begeleid ik je door een stapsgewijs visualisatieproces om je te helpen herinneringen uit het verleden en emotionele triggers te helen door innerlijk kind- en Shadow Work combineren. Dit proces leidt je door emotionele triggers die je naar je vroegste herinnering leiden, vervolgens de behoeften van het innerlijke kind oplossen en resolutie creëren. Hoe meer je dit proces doet, hoe dichter je bij je authenticiteit terugkomt, in je eigen kracht komt te staan en een vrij leven  kunt leiden.

Leer hoe je in contact kunt komen met emotionele triggers en opnieuw verbinding kunt maken met je innerlijke kind

Leer volledig aanwezig te zijn bij jezelf en je emoties

Word je bewust van je onderbewustzijn

Integreer herinneringen, gevoelens en overtuigingen uit het verleden

Kom dichterbij tussen waar je bent en waar je wilt zijn

Sta in je eigen kracht en wordt vrij van je verleden

Als je niet blij bent met waar je bent, niet blij met wie je bent en wat je met je leven doet, dan moet je Shadow Work proberen!

Tijdens een Shadow Work sessie ga ik je begeleiden door een 18 stappen visualisatieproces dat innerlijk kinderwerk en ‘Schadow work’ combineert. Dit proces leidt je door emotionele triggers die je naar je vroegste herinnering leiden, vervolgens de behoeften van het innerlijke kind oplossen en resolutie creëren.

Hoe meer je dit proces doet (wat je ook zelf individueel kunt doen), hoe dichter je bij een krachtig en vrij leven komt, waardoor steeds dichterbij komt tussen waar je bent en waar je wilt zijn.

Dit proces is door Teal Swan ontwikkeld. Lees hieronder meer.

Wat is Shadow Work?

Shadow Work is een proces waarbij je je bewust wordt van wat je niet ziet. Je leert hoe je alle herinneringen, gevoelens, overtuigingen die je in je leven hebt ervaren en die onderbewust weggestopt zijn, kunt integreren.

Wat zijn Emotionele Triggers?

Een emotionele trigger of emotionele reactie is in zekere zin de echo van een traumatische herinnering. Beschouw ze als boodschappers van iets belangrijks. Het is een kans voor integratie.

Hoe werkt je onderbewustzijn?

De fysieke mens is gemaakt met een bewustzijn en een onderbewustzijn. Het onderbewustzijn controleert alle automatische dingen van het leven. Maar er is meer … 
Veel gestelde vragen

Hoeveel sessies heb ik nodig?
Je kunt het zo vaak doen als je wilt. Je kunt dit proces gemakkelijker zelf doen als je eraan gewend bent. Maar als je jezelf niet door een specifieke herinnering, emotie of overtuiging heen kunt krijgen (je ego zal proberen je af te leiden), dan heb je iemand nodig die ruimte voor je houdt en je door het proces leidt.

Hoe lang duurt een sessie?
Een sessie duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur.

Hoe bereid ik me voor op een sessie?

 Je kunt vooraf aan de sessie mijn blog lezen ‘Wat is ‘shadow work’ en ‘Wat is een emotionele trigger?’. Eet niet te veel voor een sessie, pak een glas water en tissue. Zorg ervoor dat je niet gestoord kunt worden tijdens de sessie.

Wat zijn de voordelen van het 2 maanden-Pakket?

Maandelijkse coaching helpt je om gefocust te blijven op het integreren van meer aspecten van jezelf buiten de sessies, wat nog snellere resultaten zal opleveren. Buiten de sessies ben ik beschikbaar voor e-mailcontact en het is goedkoper dan een eenmalige sessie.

Voor wie is dit proces?
Iedereen heeft tot op zekere hoogte in zijn leven emotionele en mentale stress (trauma) ervaren. Dit proces is voor iedereen!

Ik ben Nederlands, kan ik een Nederlandstalige sessie boeken?
Ja, ik bied sessies in Nederlandse en Engelse taal.

Ik heb een vraag, hoe kan ik contact met je opnemen?
Mail me gerust op naomidivine@yahoo.com

Hoe boek ik een sessie?
Hier kun je een sessie boeken. Ik neem contact met je op en kijk of we een match zijn om samen te werken.

Hoe snel zie ik resultaten?

Je voelt de resultaten direct na de sessie. Als je slechts één herinnering, gevoel of overtuiging integreert, verander je de richting van je leven en alles wat je verder aantrekt. Maar het kan ook een paar dagen duren voordat je echt de effecten ervaart die het je ‘nieuwe’ leven heeft gegeven.

Wat moet ik doen na een sessie?
Je kunt je zich na een sessie moe en kwetsbaar voelen, zorg ervoor dat je niet te veel doet. Het opschrijven van alle inzichten die je tijdens het proces hebt gehad, is erg fijn om te doen. Na de sessie kun je bijvoorbeeld douchen of een bad nemen, wandelen of naar muziek luisteren. 

Wanneer we aspecten van onszelf integreren, zal ons lichaam en het weefsels van onze cellen zich aclimatiseren om het nieuwe gevoel en die nieuwe vibratie tot zich te nemen.

 Wat is je expertise gebied?
‘We krijgen juist de wonden die we anderen moeten leren genezen’.

Mijn vakgebied is zelfafwijzing (die iedereen tot op zekere hoogte heeft), zelfhaat, lage eigenwaarde, schaamte, dissociatie van het lichaam, eenzaamheid, machteloosheid, angst, moeite met het voelen van emoties en weerstand tegen het vrouw zijn en alles wat met vrouwelijkheid te maken heeft.
Houd in gedachten dat dit proces voor iedereen is, ongeacht het trauma dat je hebt meegemaakt (groot of klein). Ik kan je er doorheen leiden.

‘Wat is Shadow Work?

Lees meer over ‘shadow work’ door hier te klikken.

Wat is een emotionele trigger? Moet ik een sterke emotionele trigger hebben voor de sessie? Lees hier meer over emotionele triggers.

More about the sessions

If you are not happy with where you are, not happy with who you are and what you are doing with your life, then you have to try Shadow Work! 

During a Shadow Work session I am going to guide you through a 18 steps visualization process which combines inner child work and shadow work. This process walks you through an emotional trigger which leads you to your earliest memory, then resolving the inner child’s needs and create resolution.

The more you do this the process (which you can also do yourself individually) the closer you get to living an empowered and free life, closing the gab between where you are and where you want to be.

This process has been developed by Teal Swan. Find out more below.

Frequently asked questions

Hoe werk je met het innerlijke kind?

Als volwassene denken we dat onze jeugd voorbij is, maar dat is niet het geval. Ons innerlijk  kind leeft nog steeds in jou op dit moment.

Hoe werkt een onderdrukte herinnering?

Iedereen heeft tot op zekere hoogte een onderdrukte ervaringen en herinneringen. Om meer te begrijpen over onderdrukt herinneringen, moet je begrijpen hoe trauma werkt.

Wat is de 'Human Shadow'?

Werken met de menselijke schaduw is het onbewuste ‘bewust’ maken en het onaanvaardbare ‘acceptabel’. Het integreren van je onbewuste leidt tot volledig en totaal bewustzijn.

Over mij

Hallo, mijn naam is Naomi. Mijn missie is om mensen te helpen dichterbij te komen tussen waar ze zijn en waar ze willen zijn, zodat ze in hun eigen kracht komen te staan, vrij zijn van emotionele triggers en negatieve overtuigingen. Ik bestudeer Shadow Work al meer dan 7 jaar en het sinds dien in mijn leven toegepast, die mij hebben geholpen veel interne worstelingen te overwinnen. Shadow work heeft geholpen mijn leven en nog veel meer te transformeren.

Naomi heeft me geholpen me veilig te voelen om mezelf te uiten en tijdens het hele proces heeft ze ruimte en aandacht aan mij gegeven. Ze nam de tijd voor mij om het proces in mijn eigen tempo door te werken, terwijl ze me begeleidde wanneer ik het nodig had. Nikita

Free Spirit

Naomi heeft een hele fijne persoonlijkheid. Ze begeleidt je heel rustig door het proces heen, neemt er echt de tijd voor en geeft je en heel veilig en vertrouwd gevoel tijdens de sessie. Liz

schrijver, ondernemer, About Now

Een Shadow Work sessie bij Naomi is echt een aanrader! Ze begeleidt je op een hele fijne en rustige manier door de sessie heen. Voelt heel goed aan wanneer ze doorgaat of dat je nog wat meer tijd nodig hebt. Daarnaast heeft ze een onwijs fijne stem die je helemaal terug naar jezelf brengt. In de sessie komen er dingen naar voren waar je zelf niet bij stil staat en juist daardoor kom je verder. Na de sessie had ik het gevoel dat ik weer wat dichter bij mezelf ben, dankjewel! Femke

HSP Coach, Reiki, Yoga Docent, First me

Ik ben zo dankbaar voor mijn ‘integratie sessie’ met Naomi! Ik wist niet echt wat ik van de sessie kon verwachten, maar Naomi legde het proces heel goed uit voordat we begonnen. Ze is erg begaafd om je op je gemak te laten voelen en doet je veilig voelen om echt diep in je emoties te duiken. Terwijl ze zo lief en zachtaardig was, herinnerde ze me er tegelijkertijd aan om me te blijven concentreren op mijn emoties toen ik afgeleid werd en mijn geest de emotie probeerde te vermijden.

Tijdens het proces was er meer weerstand dan ik had verwacht. Naomi was geweldig en ik voelde mij geliefd, verbonden en werd goed begeleid. Aan het einde van de sessie voelde ik me zo opgelucht en veel lichter in mijn lichaam. Ik sliep die avond als een roos! Sabine

Health Coach, Puricious

Vragen? Neem contact op!

Over mij

Mijn naam is Naomi, ik help mensen dichterbij te komen tussen waar ze zijn en waar ze willen zijn