De Raindrop Technique is een revolutionaire behandelingsmethode die een zeer krachtige werking heeft maar zeer zacht van behandeling is. De behandeling is het beste te omschrijven als een aangename, weldadige en rustgevende belevenis! Het combineert de toepassing van meest zuivere etherische oliën van Young Living, aromatherapie, Vita Flex technieken, massage op de voeten en langs de ruggenwervel kolom. De voeten en ruggenwervel reageren heel goed op de zenuwstimulatie en werking van de olie. Het is gezondheid – en welzijn bevorderend.

De oliën werken op het fysieke, mentale, spirituele en emotionele lichaam om balans te bereiken terwijl het tegelijkertijd ontspannend werkt. Door het vrijkomen van de geuren van de oliën die je ruikt kan er ook al veel gebeuren, er kunnen emoties vrijkomen.

De massage techniek is in Nederland relatief onbekend, maar in landen als Oostenrijk, Duitsland, Zweden, Spanje en de Verenigde Staten is dit al jaren een ervaring voor veel mensen ongeacht leeftijd en behoefte.

Het is een uitkomst voor cliënten met rugklachten aan wie normaal gesproken geen massage (of manipulatietechniek) gegeven mag worden!

Iedereen zal de Raindrop Technique anders ervaren, afhankelijk van zijn of haar lichaam. Ontvangers kunnen vermoeidheid ervaren, meer energie, emotionele release, of andere effecten op korte termijn.

De techniek is ontwikkeld door D. Gary Young, oprichter van Young Living Essential Oils  en geïnspireerd op de helende ervaringen van de Lakota indianen.

 De behandeling heeft positief effect op:

* pijnlijke spieren (zoals bij MS, Parkinson en Scoliose) verlicht stijfheid, vermindert rugpijn

* reumatische aandoeningen, gewrichtsklachten, fibromyalgie

* het versterken van het zenuwstelsel, immuunsysteem en bloedcirculatie

* het verbeteren van de spijsvertering en hormoonhuishouding

* het herstel van verkoudheid, griepinfecties en blessures

* het creëren van balans voor lichaam en geest.

* het vermindert angst, stress, vermoeidheid, slapeloosheid, depressie en stemmingswisselingen

* het verlichtten van ongemakken dat veroorzaakt wordt door een disbalans in het lichaam met name de wervelkolom.

* het opruimen van virussen en bacteriën en andere ziekteverwekkers

De behandeling brengt verder een diepe ontspanning, helderheid, concentratie, ontgiften van het lymfesysteem en een verbeterde stemming. Heel waardevol voor je algehele gezondheid.

Tijdens de Raindrop massage lig je op je buik met een ontbloot bovenlichaam en blote voeten op de massagetafel. Nadat de oliën op het lichaam worden gedruppeld wordt  o. a vitaflex toegepast, die de voordelen van de essentiële oliën versterken. Door deze massage techniek worden de reflexpunten gemasseerd waardoor er een krachtige impuls door het lichaam stroomt langs de zenuwbanen.

Tussen de verschillende oliën in wordt met speciale vederlichte zachte energetische strijkbewegingen van de vingertoppen gewerkt, afgewisseld met diverse massage technieken. Uw lichaam krijgt zo de gelegenheid afvalstoffen af te voeren en de balans weer te herstellen.

De massage duurt van begin tot het einde 1 uur. De oliën werken na de behandeling zeker nog een week na in de vorm van herstel en harmonisering. Plan de rest van de dag weinig in en drink veel water om het reinigingsproces van het lichaam te ondersteunen. De kosten liggen tussen de 60 euro tot 75 euro voor 1 behandeling.

De kalmerende sensatie van “Raindrops” stimuleert het lichaam door middel van het aanbrengen van deze 9 essentiële oliën:

  1. Valor II is goed voor algehele rugpijn en zorgt voor balans en eigenwaarde.

  1. Oregano werkt ontstekingsremmend, antibacterieel, goed voor de luchtwegen, zenuwstelsel, bloed en lymfesysteem.

  1. Tijm is zeer antibacterieel, reageert direct op virussen en bacteriën, beschermd tegen griep en verkoudheid, is opwekkend en goed voor de concentratie.

 

  1. Basilicum werkt krampstillend, ontspant de spieren, verscherpt de zintuigen, verlicht angst en depressie.

 

  1. Cypress bevordert de bloedcirculatie en hypofyse, boost je immuunsysteem en verlicht artritis.

 

  1. Wintergreen werkt pijnstillend op de botten, kalmerend en ontspannend voor de spieren.

   

  1. Marjolein werkt op de zenuwen, spijsvertering, luchtwegen, kalmerend, versterkt de spieren en helpt bij menstruatiekramp.

  1. Aroma Siez werkt ontstekingsremmend, ontspant strakke pijnlijke, vermoeide ontstoken spieren en vermindert hoofdpijn.

  1. Pepermunt werkt pijnstillend, ontstekingsremmend en bevordert dat de oliën beter worden opgenomen.

Wil je van deze heerlijke massage genieten? Maak dan een afspraak met Jolanda Kruithof via www.saunadebongerd.nl of mail direct naar info@saunadebongerd.nl. Jolanda heeft meer dan 24 jaar ervaring als masseuse. Ook heeft zij de Raindrop Massage techniek eigen gemaakt.

Wil je meer weten over essentiële oliën? Mail dan naar info@yogastudionaomi.nl