Over mij

Mijn naam is Naomi,

ik help mensen contact te maken met zichzelf op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Mijn missie is om mensen te helpen dichterbij te komen tussen waar ze zijn en waar ze willen zijn ‘Closing the gab between where you are and where you want to be’.

Ik ben begonnen met yoga om stress te verminderen tijdens mijn studie en al gauw beoefende ik elke dag yoga naast mijn dagelijkse meditatie practice. Yoga geeft mij het gevoel van thuis komen. Dit heeft mij enorm geholpen met mijn mentale en emotionele gezondheid, waardoor ik mijn studie goed kon afronden. Tijdens mijn laatste studiejaar heb ik mijn 200 uur internationaal erkende yogadocentenopleiding behaald in Nederland bij Arhanta Yoga. Het jaar daarna heb ik mijn 300 uur gevorderde yogaopleiding gedaan in India bij Arhanta Yoga.

Ik geef nu al meer dan 5 jaar yogalessen. Mijn interesses zijn veganisme, yoga, meditatie, spiritualiteit en Shadow Work. Ik heb een Youtube kanaal gestart waar je een aantal yogavideo’s kunt vinden en Shadow Work video’s.

Mijn dagelijkse meditatie practice om stress te verminderen werd vrij snel een Shadow Work practice. Door het doen van Shadow Work besteed je al je aandacht aan je emoties zonder ze te willen veranderen. Je blijft onconditioneel in het moment met de emotie die je op dat moment voelt.  Op deze manier kun je integreren met ervaringen uit het verleden, ze een plekje geven, zodat deze emoties, gedachtes niet meer ‘getriggerd’ worden in het dagelijkse leven. Plus je ontdekt positieve aspecten van je persoonlijkheid en talenten, waarvan je niet weet dat je deze bezit!

Ondertussen heb ik zo een passie ontwikkeld voor Shadow Work en bied ik nu ook Shadow Work sessies aan. Meer hierover vind je hier.

Als je mijn diensten nodig hebt, dan kun je bij mij terecht voor Yogalessen en Shadow Work sessies in Nederlands en Engelse taal.

 

 

 

Over mij

Mijn naam is Naomi, ik help mensen dichterbij te komen tussen waar ze zijn en waar ze willen zijn