Over mij

Mijn naam is Naomi,

ik help mensen contact te maken met zichzelf op fysiek, mentaal en emotioneel niveau door de ‘opening’ te dichten tussen waar ze zijn en waar ze willen zijn. ‘Closing the gab between where you are and where you want to be’.

Ik ben begonnen met yoga om stress te verminderen tijdens mijn studie en al gauw beoefende ik elke dag yoga naast mijn dagelijkse meditatie practice. Dit heeft mij enorm geholpen met mijn mentale en emotionele gezondheid, waardoor ik mijn studie goed kon afronden. Tijdens mijn laatste studiejaar heb ik mijn 200 uur internationaal erkende lerarenopleiding behaald in Nederland bij Arhanta Yoga. Het jaar daarna heb ik mijn 300 uur gevorderde leraren opleiding gedaan in India bij Arhanta Yoga.

Ik geef nu al meer dan 3 jaar yogalessen en heb onlangs een Youtube kanaal gestart.

Mijn interesses zijn veganisme, yoga, meditatie, spiritualiteit en Shadow Work.

Mijn dagelijkse meditatie practice om stress te verminderen werd vrij snel een Shadow Work practice. Door het doen van Shadow Work besteed je al je aandacht aan je emoties zonder ze te willen veranderden. Je blijft onconditioneel in het moment met de emotie die je op dat moment voelt.  Op deze manier kun je integreren met ervaringen uit het verleden, ze een plekje geven, zodat deze emoties, gedachtes niet meer ‘getriggerd’ worden in het dagelijkse leven. 

Ondertussen heb ik zo een passie ontwikkeld voor Shadow Work en bied ik nu ook sinds kort Shadow Work sessies aan. Meer hierover vind je hier.

Als je mijn diensten nodig hebt, dan kun je bij mij terecht voor Yogalessen en Shadow Work sessies in Nederlands en Engelse taal.

 

 

 

 

 

 

 

Over mij

Mijn naam is Naomi, ik help mensen dichterbij te komen tussen waar ze zijn en waar ze willen zijn