iTOVi Bodyscan

De iTOVi is een klein, handig apparaat dat uw lichaam meet en er vervolgens een rapport met etherische oliën aan koppelt. Op die manier is het heel gemakkelijk om te ontdekken welke oliën je lichaam en/of geest nodig hebben om meer in balans te komen.

De techniek

De iTOVi-scanner combineert galvanische skin response (GSR), druksensor, temperatuur en Bluetooth-technologieën om kleine veranderingen in de elektrische geleidbaarheid van de huid te meten.

De Scan 

Het maken van een scan duurt amper een minuut. Het rapport kan meerdere keren op verschillende manieren worden gelezen. Ik ben voorstander van het bekijken van het totaalbeeld en daarom zie je snel wat de rode draad is van de klachten of hoe iemand zijn / haar vitaliteit kan verbeteren als er geen directe klachten zijn. Op basis daarvan geef ik je advies over de te gebruiken producten en het is aan jou hoe en met wat je wilt beginnen.

Leugen dectortest versus iTOVi 

De iTOVi verzendt korte signalen (je voelt hier niets van) waarop uw lichaam reageert. Dit verandert de elektrische geleidbaarheid van de huid en de zweetklieren reageren hierop. Dezelfde techniek werd al in 1800 gebruikt voor het testen van leugendetectoren.

Zweetklieren zijn verbonden met ons zenuwstelsel en processen in ons lichaam, zoals ons immuunsysteem, zodat GSR kan helpen informatie te verstrekken over onze huidige fysiologische en psychologische toestand.
De software beoordeelt de reacties van uw lichaam op basis van hoe goed ze overeenkomen met specifieke producten en levert vervolgens een rapport met uw unieke biologische voorkeuren. De software is gekoppeld aan de oliën en supplementen van Young Living en deze zijn opgenomen in het rapport.

De software

De software kan worden ingesteld op meerdere scanopties:

Alle essentiële oliën
Starterkit oliën
Andere producten
Gewichtsbeheersing

Het is daarom heel gemakkelijk om bijvoorbeeld afvallen te ondersteunen en ideaal om te gebruiken voor gewichtsconsulenten die hun klanten net dat beetje extra willen bieden. Maar (kinder) coaches kunnen ook een duidelijke, onderliggende oorzaak vinden bij het begeleiden van hun klanten door de scanner.

Natuurlijk kun je ook de iTOVi-scan voor jezelf en/of je gezin aanschaffen (bestel uw eigen iTOVi-scanapparaat HIER).

Het scanrapport 

Terwijl de iTOVi-scan actief is, reageert je lichaam op frequenties en slaat de scanner deze veranderingen op, waarbij supplementen en essentiële oliën worden geïdentificeerd die overeenkomen. Aan het einde van de scan worden deze frequenties opgenomen, geanalyseerd en gecompileerd in een gepersonaliseerd iTOVi-rapport.
Op basis van de informatie die tijdens elke sessie is verzameld, zal de iTOVi-app de oliën of supplementen aanbevelen waarop je lichaam de sterkste reactionaire reactie heeft gehad. Deze aanbevelingen worden weergegeven in uw rapport, waarbij elk product wordt getoond op basis van de kracht van de reactie. Het gebruik van de aanbevolen olie of supplement brengt de frequenties van je lichaam terug naar zijn optimale staat.

Maak een afspraak

Ben je benieuwd naar jouw iTOVi bodyscan uitkomst? Je bent van harte welkom voor een meting. E-mail mij naar info@yogastudionaomi.nl.

Duur: 30-60 minuten

Kosten: 25 euro per persoon. Bestaande uit 2 scans en uitleg oliën. Bij aanschaf van een Premium Starterkit is de scan helemaal gratis.

Voor Young Living leden is een bodyscan 15 euro per persoon.

Over mij

Mijn naam is Naomi, ik help mensen dichterbij te komen tussen waar ze zijn en waar ze willen zijn