– Aroma Yoga Workshop

Wat is Aroma Yoga?
Aroma Yoga is een yogales waarbij je tijdens de yogahoudingen etherische oliën gebruikt. Net als yoga zijn etherische oliën duizenden jaren oud. Alle essentiële oliën die worden gebruikt zijn van hoge therapeutische kwaliteit, 100% zuiver zonder toegevoegde chemicaliën. Met behulp van de 100% pure oliën van Young Living, kun je jouw yoga en meditatie practice nog meer verdiepen. De oliën ondersteunen je op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel vlak.

Wat gaan we doen tijdens de Aroma Yoga Workshop?
Lekker yoga-en en oliën ruiken en ervaren. Je wordt door een serie yogahoudingen geleid met korte pauzes tussen de verschillende houdingen als we de oliën aanbrengen. Je gaat aan het einde van de les ontspannen en opgeladen naar huis.

Voor wie?                                                                                            Voor iedereen! De les is voor alle niveaus en de oliën zijn heerlijk. Als er klachten zijn of als ik ergens rekening mee kan houden, dan hoor ik dat graag bij aanmelding.

Duur: 90 minuten.

Prijs: 16,50 euro voor leden met een geldige strippenkaart. 18,50 euro voor niet-leden (inclusief het gebruik van de etherische oliën).

Max: 12 personen

Wil je meedoen met deze Aroma Yoga Workshop? Mail naar info@yogastudionaomi.nl of schrijf je direct in.

*Online video’s zijn in het engels
*Lessen in de studio zijn in het nederlands

Over mij

Mijn naam is Naomi, ik help mensen dichterbij te komen tussen waar ze zijn en waar ze willen zijn