iTOVi bodyscan

De Itovi is een klein, handzaam apparaat die je lichaam doormeet en er vervolgens een rapport met essentiële olien aan koppelt. Op die manier is het erg makkelijk om te ontdekken welke olien jouw lichaam en/of geest nodig hebben om meer in balans te komen. 

DE SCAN

Het maken van een scan duurt amper een minuut. Het rapport kan op meerdere
manieren gelezen worden. Ik ben er een voorstander van om het totaalplaatje te bekijken
en daardoor zie je al heel snel wat de rode draad kan zijn van de klachten of hoe
iemand zijn/haar vitaliteit kan verbeteren wanneer er geen directe klachten zijn.
Op basis daarvan geef ik je een advies over de te gebruiken producten en is het
aan jou hoe en waarmee je precies aan de slag wilt gaan.

De techniek

De iTOVi Scanner combineert galvanische skin response (GSR), druksensor, temperatuur en Bluetooth-technologieën om kleine veranderingen in de elektrische geleiding van de huid te meten.

Leugendetectortest versus iTOVi

De iTOVi zend korte signalen (hier voel je niks van) uit waar je lichaam op reageert. Hierdoor veranderd de elektrische geleidbaarheid van de huid en de zweetklieren reageren hier oa op. Dezelfde techniek werd in 1800 al gebruikt bij leugendetector testen.

Zweetklieren zijn verbonden met ons zenuwstelsel en processen in ons lichaam zoals ons immuunsysteem, dus GSR kan helpen informatie te geven over onze huidige fysiologische en psychologische toestand.

De software beoordeelt de reacties van je lichaam op basis van hoe goed ze overeenstemmen met specifieke producten en levert dan een rapport af met je unieke biologische voorkeuren. De software is gekoppeld aan de oliën en supplementen  van Young Living en deze komen dan ook in het rapport.

De Software

De software is in te stellen op meerdere scan mogelijkheden:

  • Alle etherische oliën
  • Starterkit oliën
  • Andere producten
  • Gewichtsbeheersing

Het is daardoor zeer gemakkelijk ter ondersteuning bij bijvoorbeeld het afvallen en ideaal in te zetten voor gewichtsconsulentes die hun cliënten net iets extra’s willen bieden. Maar ook (kinder) coaches kunnen bij begeleiding van hun clienten door de scanner een duidelijker, onderliggende oorzaak vinden. Uiteraard kun je de iTOVi scan ook aanschaffen voor jezelf en/of je gezin (Bestel HIER je eigen iTOVi scan apparaat).

Het scan rapport
Terwijl de iTOVi-scan wordt uitgevoerd, reageert je lichaam op frequenties en slaat de scanner deze wijzigingen op, waarbij supplementen en essentiële oliën worden geïdentificeerd die overeenkomen. Naarmate de scan eindigt, worden deze frequenties vastgelegd, geanalyseerd en gecompileerd tot een gepersonaliseerd iTOVi-rapport. Op basis van de informatie verzameld tijdens elke sessie, zal de iTOVi-app de oliën of supplementen aanbevelen waarop je lichaam de sterkste reactionaire reactie had. Deze aanbevelingen worden in je rapport getoond, waarbij elk product wordt getoond op basis van de kracht van zijn reactie. Het gebruik van de aanbevolen olie of supplement zal de frequenties van je lichaam in zijn optimale staat terugbrengen.

Maak een afspraak

Ben jij benieuwd wat de uitkomst voor jou zal zijn van een iTOVi bodyscan? Je bent van harte welkom voor een meting. Het is tevens mogelijk om bij jou thuis een info avond incl. bodyscan te organiseren. Informeer via het contactformulier naar de mogelijkheden.

Duur: 30-60 min.

Tarieven
  • Consult 25 euro (bestaande uit 2 scans en uitleg oliën). Koop je daarna een Starterskit dan ontvang je de iTOVi scans gratis! De 2e scan wordt 2 of 3 maanden gedaan na aankoop van starterskit. Op deze manier kunnen we jouw wellness plan specificeren.
  • Ben je al Young Living member bij mij? Dan betaal je 15 euro voor een bodyscan (bestaande uit 2 verschillende scans).
  • Thuis een info-avond geven? De gastvrouw ontvangt een iTOVi scan gratis. De gasten op je info-avond kunnen de scan voor 10,- euro per persoon doen.